En ny kust vända

I går va ja till kusten igen för lite havsöring fiske. Å dom va på hugget 3 st upp som alla höl måttet,tappade även 7 st plus en massa hugg. Bombarda å fluga va rätt medicin i dag,tyvär va det för mycket blåst för flug fiske. Fisken gick nära land så 5,6 st som hoppade en bitt ut. Fick även sälskap av ett par sälar som jagade fisk en bitt ut. Ja en mycket lyckad dag men som sagt blåsigt och kallt.
 

Mer tjärn fiske

 
Va till favo tjärnen i dag en del fisk kontakter,körde med fluga i dag och en havsörings fluga i änden:) hoppas det milda vädret håller i sig ett bra tag till. Såg ett lodjur på väg hem otroligt vackra djur.
En bild på firren 1,1 kg tjärn öring

Tjärn fiske

Va upp till skogarna i svärdsjö i går. Fiskade ett par timmar en fin öring blev det och ett fler tal tappade:) blir en vända i morgon igen,plockade lite trattisar i skogen med blir bra till Öringen idag:)
 

Kusten

 
I går va ja till kusten för lite havsörings fiske. Öringen va på plats idag,fick på både flugspö och drag men mest va det små sprall.Men det fanns fin fisk med såg ja,hade flera som högg när ja skulle lyfta upp draget och på en halv meter lina så hinner man inte med helt enkelt.Nu får vi hoppas att det milda vädret fortsätter ett tag till så man hinner med några vändor till:) Tillägas fisken gick väldigt nära  land knä djupt vatten.
Skitt fiske på er

RSS 2.0