Äntligen

Äntligen så kom ja iväg på lite harr fiske:) va till borgärdesströmmen. Vilken värme det va men fisken nappade iaf. Körde med lite olika nymfer,men phesant thail funkade bäst provade även en torris en royal wolf och smack:). Det blev inte så många harrar men fina va dom,fick även ett par små öringar med:). Det finns riktigt stor å fin harr där men igen av dom ville. Blir nog en vända snart igen.
 

Fiske Torka

Dåligt med fiske sista tiden tyvär familjen får gå före:) men lär väll utt snart igen på lite harr å örings fiske.

Nya brillor och spö

Bestälde nya fiske brillor från Sameo:) plus ett nytt spö,men bara bild på brillorna är super nöjd.Blir att testa grejorna vid kusten i morgon:)
 

Tröga öringar

Va ut igår perfekta förhålanden,tills regn och snö byar drog in:(. Fisken fanns på plats men väldigt tröga flera hugg och följen. Tror på lite värme nu. Nu blir det villa från fisket ett tag.
 

Kvälls fiske igår

Va till kusten ett par timmar igår,helt perfekta förhålanden men väjdigt trögt. Blev en havsöring på 1 kg och ett hugg plus några vak. Tror nog att det beror på väder omslaget för vatten tempen hade sjunkit lite:( men det är bra för då blir säsongen lite längre iaf:). Fick den på ett samba drag i grönt.
 

RSS 2.0