Åter Långsand

Igår Lördag kom fram rätt sent,gjorde i ordning grejorna och vadade utt på en liten sten kobbe efter 5 kastet så sög det till ordentligt i mitt klass 5/6 spö och fajten blev hård:)en kvart senare så låg den i håven 2,4 kg.Sen nöte ja vidare hella eftermidan men ingen mer kontakt.Men ett strålande väder och varmt iaf mycket spigg och myssis efter stranden,så gott om mat har dom iaf:p

Kylligt Fiske

Söndagen var riktigt kall och fisken var inte riktigt på hugget,men det blev en Havsöring på fluga iaf:) Nya tag på fredag.

Fiske idag

Idag blir det en vända till Kusten för lite fiske,hoppas att dom är på plats idag:) och att vädrets makter är på min sida.

Flug Öring Från Kusten

Söndagen bjöd på underbart väder och nästan helt lugnt på Havet förutom dynigarna.Efter 5 kastet så högg det på en Havsöring på 42 cm:) dom va på hugget dena dag flera hugg och några tappade och ett par följen.Såg även en säll 100 meter utt och 2 Havsörnar på Riktigt nära håll:) Nytt försök på Lördag.

Fiske i morgon

I morgon bär det av mott kusten för lite havsörings fiske:) hoppas på lite mer tur då hoppas på lite fina fiske bilder då.

RSS 2.0