Otroligt bra fiske

Va till kusten igår och hade ett otroligt bra havsörings fiske.Den största på 3 kg flera runt kilot och över:) plus en massa tappade fiskar och hugg.Det vakade väldigt mycket med både stor å liten fisk,fick på både fluga å drag.Den största hade både spigg,strömming små tobbis i magen plus en massa små flugor.Blir en vända på onsdag igen efter jobbet:)
Skittfiske på er alla
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: putte

ficke några på 5-6 kilo i dag på ett ställe där det ligger en stuga mitt emot billudden. Dit ska ett gäng på 13 pers på onsdag å ha fisketävling med jobbet. Vi ska tälta vid en vändplan där vägen slutar. Där är det bra om du vill prova. Åk nmer till vänster bakom ett hus med hästhage intill vägen.

Svar: Hej! Ja ska ditt i morgon efter jobbet å prova några timmar:)
thomasfiske.blogg.se

2014-04-28 @ 21:14:50
Postat av: putte

He he skoja bara med min förra kommentar. Jag kände igen platsen på dina bilder. I går va det trögt vid stugan. Inge fisk alls i farten å inga vak. Kanske blev för kallt. Ska prova billudden på sidan mot skutskär nu å sen kanske stugan lite senare fast det är nordan i gävle nu. Och det blir ingen fisketävling där på onsdag he he he. Skittfiske på dig.

2014-04-29 @ 12:55:05
Postat av: Anonym

Hej Thomas. Kul att du har en egen fiskesida. Fina bilder. Blev en på kilot på drag i går vid stugan. Va några vak men inget riktigt tryck. Hade hugg och en följare in till fötterna. Körde både med fluga och drag. Stekte öring i går kväll när jag kom hem. Mums mums. Du vet vem jag är för vi har träffats där flera gånger. Conny heter jag å är en lång gubbe.

Svar: Ja då vett ja:) ska nog ut idag
thomasfiske.blogg.se

2014-04-30 @ 08:42:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0